Γκερέρο: "Θα είμαστε έτοιμοι στις 9 Αυγούστου"

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού για το ατομικό σερί σκοραρίσματος, την απόδοση της ομάδας του και το αν θα είναι έτοιμη στις 9 Αυγούστου.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής, με τον Ισπανό επιθετικό να μη σταματάει να σκοράρει με έξι γκολ σε πέντε φιλικά του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος φορ μίλησε στην κάμερα της Nova για την ατομική του επίδοση, τονίζοντας ότι είναι σημαντικά τα γκολ για έναν επιθετικό, όπως πιο σημαντική είναι η καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις. Παράλληλα, εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη στο πρώτο της επίσημο ματς για τη νέα σεζόν στις 9 Αυγούστου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το σερί σκοραρίσματος: "Εγώ συγκεντρώνομαι στην δουλειά μου, δουλεύω καθημερινά, κάνω την προπόνησή μου. Θέλω πάντα να μαθαίνω πράγματα από τον προπονητή, να αρχίσω να μαθαίνω τους μηχανισμούς που θέλει ο προπονητής, να βρω τα πατήματά μου μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα για τον επιθετικό είναι πάντα πολύ σημαντικό να βάζει γκολ, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι η καθημερινή δουλειά στην προπόνηση".

Για την απόδοση του Ολυμπιακού στο φιλικό: "Μάλλον δυσκολευτήκαμε να  μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού. Όντως είδαμε ότι η ομάδα βελτιωνόταν σιγά - σιγά στο παιχνίδι. Προς το τέλος αν είχαμε πέντε λεπτά παραπάνω μπορεί να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ και να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Αυτό που είδαμε ήταν μία θετική εικόνα στο τέλος του αγώνα".

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι: "Βέβαια, γιατί βλέπω την ομάδα πώς δουλεύει καθημερινά, βλέπω τους συμπαίκτες μου πως δουλεύουν καθημερινά και εμείς θα είμαστε έτοιμοι στις 9 Αυγούστου, όταν θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι".