Βικί: «Δεν θα αλλάξουμε σύστημα με τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Βασιλείας, Ραφαέλ Βικί, μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, αλλά και την απουσία του Σαμουέλε Κάμπο, που δεν ανατρέπει τα πλάνα του.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της ελβετικής ομάδας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ενόψει των αναμετρήσεων με τον Δικέφαλο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει κουβέντα στην Βασιλεία αναφορικά με τον αντικαταστάτη του.

"Το κενό του Κάμπο δεν μπορεί να αναπληρωθεί, αυτό είναι αλήθεια. Ωστόσο τίποτα δεν θα αλλάξει στο τακτικό μας πλάνο όσον αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ", ανέφερε σε δήλωση του ο τεχνικός της αντιπάλου του Δικεφάλου, Ραφαέλ Βικί.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Κάμπο, ο Ντιμίτρι Ομπερλίν, φαίνεται πως κερδίζει την... μάχη από τον Άλντο Καλούλου, ώστε να πάρει την θέση πίσω από τον επιθετικό στο σχήμα της Βασιλείας.

Οι Ελβετοί, ωστόσο, σημειώνουν ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, με την συμμετοχή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ όμως να είναι εξαιρετικά αμφίβολη, δεδομένων των προπονήσεων που έχει χάσει.