Προπονήθηκαν Πόνσε και Αλεφ, με Μπογέ στο Περιστέρι η ΑΕΚ

Την πρώτη τους προπόνηση με την ΑΕΚ έκαναν οι Εζεκίελ Πόνσε και Αλεφ Σαλντάνια, ενώ ο Λούκας Μπογέ είναι στην αποστολή για το φιλικό με τον Ατρόμητο.

Η εβδομάδα ήταν... παραγωγική για την Ενωση αφού έκλεισε τρεις μεταγραφές και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί πλέον να δουλεύει έχοντας περισσότερες λύσεις στα χέρια του. Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας είδε τους Πόνσε και Αλεφ να προπονούνται για πρώτη φορά την Παρασκευή, με το πρόγραμμα τους βασικά να είναι τρέξιμο με τον γυμναστή Νίκο Πανουργιά, ενώ ο Πόνσε είχε κάνει νωρίτερα πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Από εκεί και πέρα, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν έκανε κανονικό πρόγραμμα αλλά θεραπεία μετά τις ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε και ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Οπως και να έχει, μετά το τέλος της προπόνησης ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το σαββατιάτικο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Μπογέ. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Αλμπάνης, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Μπογέ.