Καμπέσας: «Εξαιρετική εμπειρία στην Ελλάδα»

Θετικές είναι οι αναμνήσεις του Μπράιαν Καμπέσας στο διάστημα παραμονής του στην Ελλάδα, παρά τα οικονομικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πορεία και τον έφεραν στην έξοδο.

Ο ταχύτατος εξτρέμ από το Εκουαδόρ παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και συγκεκριμένα στο extra.ec με αφορμή την διαφαινόμενη μεταγραφή του στην Φλουμινένσε του άλλοτε συμπαίκτη του... Λουτσιάνο.

Μεταξύ άλλων, ο Καμπέσας σχολίασε για την θητεία του στον Παναθηναϊκό από τον οποίο αποχώρησε τον περασμένο χειμώνα μετά τον δανεισμό του από την Αταλάντα.

«Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία στην Ελλάδα. Έπαιξα σε τέσσερα παιχνίδια στα προκριματικά του Europa League και σκόραρα δύο γκολ, το ένα εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το πρωτάθλημα είναι πιο χαμηλού επιπέδου από το ιταλικό, αλλά το σημαντικό ήταν να πάρω λεπτά συμμετοχής, να νιώσω σιγουριά, να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο. Όμως, παρουσιάστηκαν οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, υπήρχε ασυνέπεια στις πληρωμές και αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μου και να φύγω».