Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Δώστε τα όλα με τη Βασιλεία»

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, συνοδευόμενος από τον υιό του Γιώργο, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Βασιλεία.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, κατά την παρουσία του στο γήπεδο της Τούμπας, μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ και τον Ράζβαν Λουτσέσκου, εμψυχώνοντας τους ενόψει της αναμέτρησης των "ασπρόμαυρων" με τη Βασιλεία, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τους παίκτες του Δικεφάλου να ξεχάσουν την περσινή σεζόν, εκτός από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, που ήταν: "Μια μέρα τεράστιας περηφάνειας και πολύ ΠΑΟΚ", όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, ενώ τους είπε ότι αν συνεχίσουν από εκεί που έμειναν δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Παράλληλα τους εξέφρασε την ευχαρίστηση του για το κλίμα και τις σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ, ενώ τους κάλεσε να τα δώσουν... όλα απέναντι στη Βασιλεία και να κάνουν το παιχνίδι τους. "Πολεμήστε σκληρά και όλα θα πάνε καλά", ανέφερε προς τους παίκτες του Δικεφάλου ο Ιβάν Σαββίδης.