Επένδυση σε νεαρό ταλέντο από την ΑΕΚ

Η Ένωση απέκτησε τον 19χρονο αμυντικού μέσου, Κωνσταντίνου Μαλάι, που θα παραχωρηθεί ως δανεικός στα Τρίκαλα.

Ο νεαρός άσος ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ με τη φανέλα του Παλληνιακού και η Ένωση αποφάσισε να επενδύσει πάνω του, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο. Την μετυαγραφή μάλιστα ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα στην οποία ανήκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παλληνιακού: «Ένα δικό μας παιδί, ο Κωνσταντίνος Μαλάι, ο οποίος ήταν και ο MVP του περσινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ αναχώρησε για... μεγάλες πολιτείες κάνοντας το τεράστιο άλμα στην καριέρα του, καθώς αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, στην οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Μόλις στα 19 του χρόνια ο Κωνσταντίνος θα αποκτήσει τις πρώτες του εμπειρίες σε επαγγελματικά πρωταθλήματα, καθώς τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ως δανεικός με τη φανέλα του ΑΟ Τρικάλων στη Β’ Εθνική και εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε τα καλύτερα και με χαρά θα παρακολουθούμε από εδώ και στο εξής την πορεία του.

Ο Κωνσταντίνος είναι υπόδειγμα χαρακτήρα και ποδοσφαιριστή που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, γι’ αυτό και οι κόποι του ανταμείφθηκαν. Σαν Παλληνιακός θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τα δικά μας παιδιά να έχουν τη σωστή εξέλιξη στο ποδόσφαιρο και ευχόμαστε να δοθούν τέτοιες ευκαιρίες ξανά σε ποδοσφαιριστές μας στο μέλλον».