Γκόρντον: «Θέλουμε να δυσκολέψουμε όσο γίνεται την ΑΕΚ»

Ο τερματοφύλακας της Σέλτικ, Γκρεγκ Γκόρντον λίγες ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ανέφερε, πως πρέπει το «Celtic Park» να... βράζει σήμερα το βράδυ.

«Σίγουρα η ΑΕΚ έχει συνηθίσει να παίζει σε παιχνίδια με τέτοια ατμόσφαιρα, αλλά θέλουμε να τους δυσκολέψουμε όσο περισσότερο γίνεται στο πρώτο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν πολλές καλύτερες έδρες από το Σέλτικ Παρκ στην Ευρώπη και αν έχουμε τέτοιο κλίμα για 90 λεπτά, τότε έχουμε καλές πιθανότητες για να τα καταφέρουμε.

Η ομάδα μας δείχνει σε καλή κατάσταση και θέλουμε να φτάσουμε στον επόμενο γύρο και τους ομίλους του Champions League», ανέφερε ο έμπειρος τερματοφύλακας της Σέλτικ, Γκρεγκ Γκόρντον που έχει αντιμετωπίσει ξανά την ΑΕΚ το 2006.