Κλειστά... χαρτιά από τον μάνατζερ του Βέρνμπλουμ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ επανήλθε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, με τον μάνατζερ του, Καρλ Φχάγκερ, να κρατάει κλειστά τα... χαρτιά του για το συγκεκριμένο θέμα.

Στο προσκήνιο επέστρεψε και πάλι η υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ με τον ΠΑΟΚ, καθώς όπως φαίνεται ο Σουηδός έριξε... γέφυρες στον Δικέφαλο προκειμένου να συζητήσουν και πάλι για τη μεταγραφή του.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Καρλ Φχάγκερ, μιλώντας στα σουηδικά ΜΜΕ έκανε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει τις προθέσεις του παίκτη του. 

Αναλυτικά δήλωσε: 

«Είμαστε σε μια διαδικασία για να βρούμε στον Πόντους μια καινούργια ομάδα, ξεκάθαρα. 

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν ανησυχώ ότι δε θα βρούμε κάτι καλό. Δε σχολιάζω τίποτα για καμία ομάδα. Σε αυτή τη «βιομηχανία» η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα σε αυτό που νομίζεις ότι είναι κοντά και δεν είναι, μπορεί να δείχνει πολύ μακριά και τελικά να είναι κοντά. Μπορεί να πάει γρήγορα και να πάρει χρόνο, το πιο σημαντικό είναι να είναι το σωστό».