Δεν ασχολείται με το θέμα Χατσερίδη η UEFA

Στο κενό πέφτει ακόμη μια προσπάθεια των Ρώσων να δημιουργήσουν... πρόβλημα στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στον Εβγέν Χατσερίδη.

Μετά το τέλος του αγώνα, μερίδα των ΜΜΕ της Ρωσίας άσκησε έντονη κριτική στον Εβγέν Χατσερίδη, οι επικαλαμίδες του οποίου ήταν στα χρώματα της Εθνικής Ουκρανίας. Οι Ρώσοι εξέλαβαν ως πρόκληση την ενέργεια του 31χρονου αμυντικού λόγω των σχέσεων των δυο χωρών.

Μάλιστα, το θέμα πήρε και πολιτικές διαστάσεις στη χώρα καθώς το μέλος της ρωσικής Δούμα, Ντμίτρι Σβίστσεφ, επιχείρησε να ρίξει περισσότερο λάδι στη... φωτιά, ζητώντας την τιμωρία του 31χρονου αμυντικού αλλά και του ΠΑΟΚ.

Από την UEFA πάντως, δεν τίθεται θέμα τιμωρίας του ποδοσφαιριστή καθώς ο άνθρωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που βρέθηκε στο γήπεδο, δεν συμπεριέλαβε τίποτα στην έκθεσή του.

Αντίθετα, όπως σημειώνουν οι Ρώσοι, υπάρχει θέμα για την Σπαρτάκ για αποκλεισμένες εξόδους που υπήρχαν σε κάποια σημεία του γηπέδου αλλά και για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Λουίς Αντριάνο για το επικίνδυνο χτύπημα του στον Κρέσπο.