«Βροχή» τα μηνύματα στον Βέρνμπλουμ από κόσμο του ΠΑΟΚ και της... ΤΣΣΚΑ (φώτος)

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να μη χάνει την ευκαιρία να τον... καλωσορίσει και αυτόν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να του στείλει τις δικές του ευχές μέσω των Social Media.

Δεν ξαναέγινε αυτό που συμβαίνει στον προσωπικό λογαριασμό του Πόντους Βέρνμπλουμ στο Instagram, μετά την πρώτη φωτογραφία του με τη φανέλα του Δικεφάλου. 

Τα μηνύματα από χθες (17/8) πέφτουν... βροχή, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι τα Likes έχουν ξεπεράσει τις 18.000 μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ενώ τα μηνύματα είναι κάτι λιγότερο από 800.

Συγκεκριμένα, αρκετοί είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έσπευσαν να καλωσορίσουν και να... τονώσουν το ηθικό του Σουηδού άσου, ενώ δεν είναι λίγοι οι φίλοι της πρώην του ομάδας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι οποίοι εύχονται τα καλύτερα στον ποδοσφαιριστή, ζητώντας του παράλληλα να ξαναγυρίσει στην ομάδα τους κάποια στιγμή. 

Μάλιστα, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δέχτηκε και ένα ιδιαίτερο μήνυμα, καθώς ο Λίνο τον καλωσόρισε με τον δικό του τρόπο, με τον Γιώργο Σαββίδη να τον αποθεώνει. 

Δείτε το μήνυμα του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ: