Θέλει Πογκμπά ο Άρης

Στο στόχαστρο του Άρη έχει μπει ο αδερφός του Πολ Πογκμπά, Φλορεντίν, με τους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων" να κινούνται για την απόκτηση του.

Ο Φλορεντίν Πογκμπά φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Άρη, προκειμένου να καλύψουν τη θέση του κεντρικού αμυντικού. 

Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται σε συζητήσεις για την απόκτηση του 27χρονου αμυντικού, ωστόσο για την ώρα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης. 

Ο Φλορεντίν Πογκμπά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Σαιντ-Ετιέν στο πρώτο μισό της σεζόν καταγράφοντας έξι συμμετοχές, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Γκεντσλέμπιρλιγκί με την οποία αγωνίστηκε σε εννιά ματς. 

Μάλιστα, τα προηγούμενα χρόνια είχε... γεμάτες χρονιές, καθώς μετά από τέσσερα χρόνια στη Σαιντ-Ετιέν είχε 99 συμμετοχές έχοντας και δυο γκολ με ισάριθμες ασίστ, ενώ με τη φανέλα της Σεντάν μέτρησε 85 συμμετοχές έχοντας εφτά τέρματα και πέντε ασίστ.

Ο Πογκμπά που έχει ύψος 1, 92, έχει αγωνιστεί στην U-20 της Γαλλίας, ενώ από το 2013 φοράει τη φανέλα της Εθνικής Γουινέας μετρώντας 20 συμμετοχές.