Πάνω από 4 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του Γκιγέρμε στον Ολυμπιακό

Η απόκτηση του Γκιγέρμε από τον Ολυμπιακό κόστισε πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο διαψεύδουν ότι θα κινηθούν και για άλλον επιθετικό.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να ντυθεί και επισήμως στα ερυθρόλευκα ο Βραζιλιάνος μέσος Γκιγέρμε, ο οποίος από χθες βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφή του από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια κόστισε πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει έναν παίκτη που ήθελε πολύ για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Εκτός από τον Γκιγέρμε, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να ανακοινώσουν και την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν από την Μπράγκα, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να βρίσκεται επίσης από χθες στην Ελλάδα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν ότι μετά τον «Κούκα» θα γίνει κίνηση και για ακόμα έναν επιθετικό. Άλλωστε ο Χασάν έρχεται στους Πειραιώτες για να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα με τον φορμαρισμένο στο ξεκίνημα της σεζόν, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.