Το ποσοστό μεταπώλησης κρίνει του Βέργου στον Παναθηναϊκό

Το ποσοστό μεταπώλησης είναι αυτό που θα καθορίσει το αν τελικώς ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην απόκτηση του νεαρού επιθετικού, Νίκου Βέργου.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα που βρίσκεται περισσότερο στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού είναι αυτό του Νίκου Βέργου. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Νίκο Νταμπίζα, ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και έτσι πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τους ερυθρόλευκους.

Αφενός αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι πως δεν υπάρχει θέμα συνιδιοκτησίας με την ομάδα του Πειραιά. Έτσι, η συζήτηση επικεντρώνεται στο ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσει ο Ολυμπιακός.

Σε περίπτωση που οι πράσινοι δεν καταφέρουν να επιτύχουν μία συμφωνία που θα κρίνουν πως είναι προς το συμφέρον τους τότε θα στραφούν σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αναμένεται εντός των αμέσως επόμενων ημερών να υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα του νεαρού παίκτη.

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί πως εφόσον τελικά προχωρήσει η υπόθεση και ο παίκτης αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, το συμβόλαιό του θα βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με την γενικότερη «σφιχτή» πολιτική των πράσινων.