Λιβάια: «Όνειρο η πρόκριση στους ομίλους»

Ο Μάρκο Λιβάια ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη της ΑΕΚ και τόνισε πως μεγάλος του στόχος είναι να αγωνιστεί με την Ένωση στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Real News»:

«Αισθάνομαι ότι ανήκω σε μια επιτυχημένη ομάδα, μα πάνω απ΄ όλα σε μία χαρούμενη οικογένεια, που παραμένει ενωμένη στα δύσκολα και δεν σταματά ποτέ να παλεύει για το καλύτερο».

Για το γκολ με την Σέλτικ και τη συνέχεια στο Champions League: «Ήταν ένα σημαντικό γκολ, ωστόσο δεν είμαι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα που τα έδωσε όλα και δικαιώθηκε. Μεγάλη επιτυχία ασφαλώς, όμως ακόμη είμαστε στην αρχή και δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Μπροστά μας είναι η Βίντι, την οποία θα προσπαθήσουμε να αποκλείσουμε. Δεν θα είναι εύκολο και θέλω να τονίσω πως δεν επαναπαυόμαστε επειδή προσπεράσαμε το εμπόδιο της Σέλτικ. Συνεχίζουμε με τον ίδιο σεβασμό προς τον αντίπαλο, αλλά και με την ίδια πίστη στους εαυτούς μας. Στο επίπεδο που βρισκόμαστε δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες ομάδες, αλλά μόο εκείνοι που θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στο θεσμό. Αυτό θα επιδιώξουμε κι εμείς βεβαίως, με σκοπό να προκριθούμε στους ομίλους, που είναι ένα μεγάλο όνειρό για όλους».

Για το αν νιώθει ως ο ηγέτης της ΑΕΚ: «Δεν είμαι ο ηγέτης, αλλά μέρος του συνόλου και τίποτα περισσότερο. Είναι κοινή η επιθυμία να προοδεύουμε και να φτάνουμε ψηλά και το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να εμφανίζεται ως σύνολο ισχυρό και με φιλοδοξίες. Αυτό είναι που μετράει».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Το έχω πει ξανά, είναι ένα φανταστικό κοινό, πιστό και αφοσιωμένο στην ομάδα που αγαπά και υποστηρίζει. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθουν υπερήφανοι οι οπαδοί μας».