Ψάχνει πρόταση από αραβική ομάδα ο Μοράν

Οι εκπρόσωποι του Έρικ Μοράν βρίσκονται σε αναζήτηση πρότασης και επικεντρώνονται κυρίως στις χώρες της Μέσης Ανατολής, χωρίς φυσικά να αποκλείεται και η προοπτική της Ισπανίας για τον μέσο της ΑΕΚ .

Ο Έρικ Μοράν δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός μέσος ήρθε στην Ένωση τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δείξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τον συνόδευαν από την Ισπανία, με συνέπεια να μην πάρει τον χρόνο συμμετοχής που και ο ίδιος θα επιθυμούσε.

Το μέλλον του στην ΑΕΚ παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο και είναι πολύ πιθανό μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ο Ισπανός μέσος να αποχωρήσει από την Ένωση. Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει και η πρωταθλήτρια Ελλάδας να λάβει μια πρόταση που την ικανοποιεί καθώς ο Μοράν δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021.

Εκτός από την Ισπανία που είναι η πατρίδα του και θα ήταν εύκολο να βρεθούν προτάσεις, , η πλευρά του Έρικ Μοράν ψάχνει πρόταση και από συλλόγους στην Αραβία και στη Μέση Ανατολή.

Πρόθεση του Ισπανού χαφ είναι να βρει νέα ομάδα όπου θα αγωνίζεται βασικός και προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η αναζήτηση πρότασης από αραβική ομάδα, η οποία φυσικά θα εξασφαλίσει και στον ίδιο τον παίκτη ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Ανεξάρτητα πάντως από την παραμονή ή όχι του Μοράν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, στην ΑΕΚ, όπως είναι γνωστό, θα κινηθούν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για ένα χαφ ώστε ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει ακόμα μια χρήσιμη λύση στα χέρια του για το κέντρο.