''Την ρήτρα και είναι δικός σας''

Η προοπτική αγοράς με πολλές δόσεις του Παναθηναϊκού στον ΠΑΣ για τον Πέδρο Κόντε και η απάντηση του Χριστοβασίλη στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα για τον Ισπανό σέντερ φορ.  

Ο Παναθηναϊκός... καίγεται για σέντερ φορ και από την στιγμή που προς το παρόν δεν έχει προκύψει μία περίπτωση από το εξωτερικό που να ταιριάζει απόλυτα στα θέλω του Γιώργου Δώνη και στις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου, οι «πράσινοι» στράφηκαν εκ νέου στον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τις προηγούμενες ημέρε ο Νίκος Νταμπίζας είχε τηλεφωνική επαφή με τον ισχυρό άνδρα του «Άγιαξ», Γιώργο Χριστοβασίλη.

Στην συζήτηση των δύο ανδρών η πλευρά του «τριφυλλιού» παρουσίασε την προοπτική απόκτησης του Ισπανού έναντι αρκετών δόσεων, σε μία συμφωνία που θα μπορούσε να τροποποιηθεί σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό με την έλευση του Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ.

Ο Χριστοβασίλης που κατά την διάρκεια του καλοκαιριού έχει αρνηθεί πρόταση από το Ντουμπάι έναντι 500.000 ευρώ για τον Κόντε, έκανε ξεκάθαρο πως η απαίτηση του ΠΑΣ είναι συγκεκριμένη και αφορά την ρήτρα των 800.000 ευρώ.

Ένα ποσό που αυτή την στιγμή δεν μπορεί να διαθέσει ο Παναθηναϊκός. Όχι για τον Κόντε αλλά για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή που δεν είναι ελεύθερος.