Παναθηναϊκός: Στο... νήμα θα κριθεί του ξένου επιθετικού

Τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της απόκτησης του ξένου φορ άνω των 23 ετών στον Παναθηναϊκό με τον Νίκο Νταμπίζα να κάνει διερευνητικές επαφές με την πρώτη πεντάδα των εκλεκτών του.

O Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει τις συζητήσεις για την απόκτηση του ξένου φορ στον Παναθηναϊκό έχοντας δύο λίστες ανάλογα με το αν θα υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ ή όχι. Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων είχε επικοινωνία με τον Χριστοβασίλη για τον Πέδρο Κόντε, όπως και με τον Κριστιάν Λόπεθ, το όνομα του οποίου σας αποκάλυψε το SDNA, και δύο-τρεις ακόμα επιθετικούς.

Ουσιαστικά ο Νταμπίζας αναμένει να δει αν τελικώς η ΠΑΕ θα περάσει στα χέρια της πλευράς Παϊρόζ έτσι ώστε να φανεί και το αν θα μπορεί να γίνει κάποια υπέρβαση για την περίπτωση του επιθετικού. Για τον λόγο αυτόν πολύ δύσκολα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα και όλα δείχνουν ότι αυτή πάει για τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών.

Προχωράει για Καμπετσή, «κολλάει» του Βέργου

Σε τελικό στάδιο ο Νταμπίζας για τον 18χρονο της Ντόρτμουντ μέσα στην εβδομάδα αισιοδοξία ότι θα τελειώσει τελικά. Από εκεί και πέρα, έχει κολλήσει στο ποσοστό μεταπώλησης του Βέργου αφού ο Ολυμπιακός εμμένει σε ποσοστά μεταπώλησης κοντά στη… συνιδιοκτησία (35%-40%) κάτι που ο Νταμπίζας δεν πρόκειται να αποδεχθεί. Ο παίκτης προτιμά Παναθηναϊκό αλλά οι ερυθρόλευκοι δείχνουν να προτιμούν να τον δώσουν σε άλλη ομάδα της λίγκας.

Ανοιχτό είναι επίσης το ενδεχόμενο να υπάρξει ενδιαφέρον για τον Λάζαρο Λάμπρου σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να τον παραχωρήσει δανεικό καθώς δεν εμπίπτει στους ηλικιακούς περιορισμούς και ο Δώνης θεωρεί ότι ταιριάζει στα αγωνιστικά του πλάνα.