Συμφωνία Παναθηναϊκού – Ντόρτμουντ

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ έφτασε ο Παναθηναϊκός προκειμένου ο Αργύρης Καμπετσής να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Αίσιο τέλος παίρνει η υπόθεση απόκτησης του Αργύρη Καμπετσή από τον Παναθηναϊκό καθώς οι πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να παραμένει ελεύθερος και οι Γερμανοί να διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης. Έτσι, ο νεαρός επιθετικός αναμένεται να περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία εφόσον όλα πάνε καλά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους.

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή ο Νίκος Νταμπίζας κατέθεσε νέα πρόταση στους Βεστφαλούς η οποία και τελικώς έγινε δεκτή με τον νεαρό επιθετικό να ντύνεται όπως όλα δείχνουν στα πράσινα. Έτσι, προστίθεται μία σημαντική επιλογή για την γραμμή κρούσης στα χέρια του Γιώργου Δώνη που βεβαίως περιμένει και την οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του ξένου φορ.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν παίκτη που η απόκτησή του αποτελούσε από την αρχή του καλοκαιριού επιθυμία τόσο του Γιώργου Δώνη όσο και του Νίκου Νταμπίζα. Ο 19χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Γερμανία για λογαριασμό της Ντόρτμουντ.