«Δεν θα είναι εύκολο αλλά θέλουμε αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού»

Ο Τζέιμς Ταρκόφσκι εκθείασε τον Ολυμπιακό και την ευρωπαϊκή εμπειρία των «ερυθρόλευκων», ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του, η Μπέρνλι, δεν θα πάει στο Καραϊσκάκη απλά για να απολαύσει τη βραδιά, αλλά για να ψάξει το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε για τις κόντρες της Μπέρνλι με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Europa League, ο επιθετικός των «κλάρετς», Τζέιμς Ταρκόφσκι, μιλώντας στην τοπική Lancashire Telegraph:

«Θα ήταν υπέροχο να προκριθούμε γιατί έχουμε αποκλείσει ήδη δύο δύσκολες ομάδες. Δεν είχαμε εύκολη κλήρωση και πάλι, διότι ο Ολυμπιακός παίζει εδώ και χρόνια ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κυρίως στο Champions League, οπότε θα είναι μια μεγάλη εμπειρία να πάμε εκεί και να συνεχίσουμε να δείχνουμε ποιοι είμαστε.

Αυτά τα παιχνίδια μόνο να μας βοηθήσουν μπορούν. Εμείς άλλωστε δεν τερματίσαμε τυχαία στην έβδομη θέση της Premier League οπότε δεν πάμε απλά σε αυτά τα ματς για να περάσουμε καλά. Θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση.

Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν πρόκειται να είναι εύκολο, θα είναι δύσκολο κατά καιρούς, αλλά θέλουμε να τα καταφέρουμε και να δείξουμε ότι είμαστε ικανοί να παίξουμε σε υψηλότερο επίπεδο.

Θα είναι μια σπουδαία εμπειρία. Δεν έχουν πολλοί παίκτες την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του να αγωνίζονται στο γήπεδο του Ολυμπιακού σε ένα ευρωπαϊκό ματς. Εμείς δεν πάμε εκεί απλά για να διασκεδάσουμε, αλλά θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας. Ψάχνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».