Τον 28χρονο επιθετικό που ανήκει στην Ναντ, στέλνει στον Παναθηναϊκό, δημοσίευμα στην Ισλανδία.
Την περίπτωση του Κολμπέιν Σίγκθορσον φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «DV» στην Ισλανδία.
Ο 28χρονος επιθετικός από το καλοκαίρι του 2015, όταν και αποκτήθηκε έναντι 3 εκατομμυρίων από τον Άγιαξ, ανήκει στην Ναντ, η οποία όμως δεν τον υπολογίζει και είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του.
Ο 44 φορές διεθνής στράικερ, αφού έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην πατρίδα του, το 2017 μετακόμισε στην Ολλανδία για χάρη της Άλκμααρ. Εκεί άρχισε να ανεβαίνει στα τμήματα υποδομής και το 2011 πουλήθηκε στον Άγιαξ έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον των «πράσινων» επιβεβαιώνει και ο Άντρι Σίγκθορσον, ο οποίος είναι αδελφός και μάνατζέρ του.
Όπως τονίζει όμως το δημοσίευμα, το... μπαλάκι είναι στην Ναντ η οποία θα αποφασίσει αν δώσει το ΟΚ για το «τριφύλλι».