Με Κούδα και Πέλκα η νέα ρετρό φανέλα του ΠΑΟΚ! (βίντεο)

Μ’ ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Κούδας και ο Δημήτρης Πέλκας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε πριν από λίγο την 4η φετινή εμφάνισή της με… άρωμα ρετρό.

Με μότο το «ξαναγράφουμε την ιστορία μας» η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κυκλοφόρησε σήμερα την 4η εμφάνιση της ομάδας, που έχει άρωμα ρετρό, καθώς η φανέλα έχει το πρώτο σήμα της ομάδας από το 1926 και όπως επισημαίνεται θα κυκλοφορήσει σε πολύ λίγα κομμάτια προκειμένου να έχει και συλλεκτική αξία.

Η ρετρό φανέλα κοστίζει 55 ευρώ χωρίς το τύπωμα και θα κυκλοφορήσουν μόλις 1000 κομμάτια. Είναι διαθέσιμη στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ και θα είναι και μέσω του e-store όταν θα είναι και πάλι online, επειδή αυτές τις μέρες δεν είναι σε λειτουργία.

Season Tickets 2018-19

#OneTeam #OneDream Εισιτήρια Διαρκείας 2018-19 - https://www.paokfc.gr/nea/eisitiria-diarkeias-2018-19/

Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018