«Ντοπάρισμα» οπαδών στους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ!

Αντιπροσωπεία οπαδών της ΑΕΚ μίλησαν στους παίκτες της ομάδας μετά την τελευταία προπόνηση και τους «ντόπαραν» ψυχολογικά ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα. Λίγο μετά το τέλος του προγράμματος τέσσερις εκπρόσωποι των οπαδών της Ένωσης που βρέθηκαν έξω από το προπονητικό, μπήκαν μέσα και συνομίλησαν με τους παίκτες θέλοντας να τους «ντοπάρουν» ψυχολογικά ενόψει του μεγάλου ματς. Χαρακτηριστικά τους είπαν «Ψηλά το κεφάλι για την ήττα από τον Άγιαξ.

ΑΕΚ σημαίνει ψηλά το κεφάλι πάντα. Εσεις κάνατε το αήττητο σερί 14 αγώνων, εσεις είστε οι πρωταθλητές. Και εμείς είμαστε μαζί σας και θα είμαστε συνεχώς μαζί σας, με εσάς και με τους προπονητές. Είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι και στο τέλος θα είμαστε αγκαλιασμένοι και πάλι στην οροφή του πούλμαν με το πρωτάθλημα. Δώστε τις απαντήσεις σας στο γήπεδο». Για να συμπληρώσουν πως «για εμάς η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και ξέρουμε ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς».