Έβαλε φρένο στον Άρη

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και για τις δυο ομάδες, ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν αυτός που τελικά πανηγύρισε το τρίποντο της νίκης, με την βοήθεια και της… τύχης.

Στο πρώτο 25λέπτο ο ΠΑΣ Γιάννενα είχε αρκετά καλά οργανωμένη την άμυνα του με αποτέλεσμα ο Άρης να μην μπορεί να απειλήσει, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έψαχναν την πρώτη καλή στιγμή με βαθιές μπαλιές.  Αυτό άλλαξε στα επόμενα λεπτά, όπου ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε αρκετά, με τις δυο ομάδες να έχουν σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την μεγάλη φάση με το δοκάρι του Ματέο Γκαρσία (29’), ενώ ο ΠΑΣ απάντησε στο ίδιο λεπτό με τον Βιδάλ, ωστόσο ο τελευταίος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Κουέστα. Ένα λεπτό αργότερα ο Μυστακίδης αν και κατάφερε να ξεπεράσει τον Δεληζήση, δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ πίεσε από νωρίς και κατάφερε μετά από φάση διαρκείας και αρκετή δόση τύχης να μπει μπροστά σκορ, καθώς ο Λεό έκανε το σουτ, ο Δεληζήσης έβαλε το πόδι του, με αποτέλεσμα η μπάλα να αλλάξει πορεία και να μπει στα δίχτυα της ομάδας του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσει ο Άρης και να αυξάνει την πίεση του, ωστόσο δεν τα κατάφερε στις μεγάλες φάσεις που είχε προς το τέλος του αγώνα με τους Δεληζήση και Γκάμα.