Ετοιμάζει νέες αλλαγές ενόψει Πανιωνίου ο Μαρτίνς

Με την προπόνηση του Σαββάτου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Πανιώνιο, στο οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει νέο φρεσκάρισμα στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα.

Το Europa League μένει για λίγο στην άκρη για τον Ολυμπιακό ο οποίος τη Δευτέρα έχει μπροστά του το πρώτο εκτός έδρας εμπόδιο για το φετινό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 4η αγωνιστική της Super League, απ' όπου φυσικά θέλουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς πριν υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη την επόμενη εβδομάδα στο πρώτο κρίσιμο και σπουδαίο ματς της σεζόν.

Απέναντι στους «κυανέρυθρους», ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται και πάλι να ανακατέψει σε ένα μικρό ποσοστό την «τράπουλα», σε μια περίοδο που προσπαθεί παράλληλα με τα αποτελέσματα, να εντάξει στην ομάδα του και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα που έπιασαν Λιμάνι προς το τέλος του καλοκαιριού.

Μια μάλλον δεδομένη αλλαγή σε σχέση με το 0-0 κόντρα στη Μπέτις, θα είναι η επιστροφή του Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης αντί του Χασάν, ενώ η λογική λέει ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Χριστοδουλόπουλο αντί του Φετφατζίδη. Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην άμυνα, ωστόσο με αξιώσεις διεκδικούν μια θέση στα χαφ οι Νάτχο και Γκιγιέρμε, με τον πρώτο να είναι φαβορί για τη θέση του Μπουχαλάκη. Ως προς τον Βραζιλιάνο, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.