Σιωπηρή τιμωρία σε Ουάρντα από Λουτσέσκου!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε στον... πάγο τον Αμρ Ουάρντα για τα προσεχή παιχνίδια του ΠΑΟΚ, κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό, λόγω της συμπεριφοράς του Αιγύπτιου μετά τη μη συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Αμρ Ουάρντα, καθώς δεν πήρε με καλό... μάτι την απουσία του από την αρχική ενδεκάδα στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να του στέλνει το πρώτο... μήνυμα αφήνοντας τον εκτός αποστολής.

Ωστόσο, την επομένη ημέρα δεν πήγε ως όφειλε στην προπόνηση με τους παίκτες εκτός αποστολής, κάτι που αποτέλεσε το κερασάκι στην... τούρτα του πιο πρόσφατου πειθαρχικού του παραπτώματος.

Σήμερα, αναπλήρωσε την προπόνηση που έχασε, ωστόσο το παράπτωμα είναι εντός των ορίων και έτσι θα τιμωρηθεί... σιωπηρά μένοντας εκτός πλάνων για τους αγώνες κόντρα στον Άρη, αλλά και τον Ολυμπιακό.

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν τις ποδοσφαιρικές του δυνατότητες, με τον Ρουμάνο τεχνικό να βλέπει ως προσωπικό... στοίχημα την διαχείρισή του, καθώς ζήτησε να παραμείνει το καλοκαίρι, χωρίς όμως να αφήνει περιθώρια διατάραξης του κλίματος της ομάδας. 

Έτσι, σε περίπτωση που υπάρξουν και πάλι τέτοιου είδους πειθαρχικά παραπτώματα το επόμενο χρονικό διάστημα, το μέλλον του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ θα γίνει αβέβαιο και σίγουρα δε θα είναι μακρύ.