Οπαδοί ΑΕΚ κατά Λουτσέσκου

Όσα ο προπονητής του ΠΑΟΚ εκστομίζει, έχουν εξοργίσει επιφανείς οπαδούς της ομάδας, μεταξύ των οποίων και επιστήμονες, οι οποίες ψάχνουν το δρόμο για νομικές δράσεις κατά του Λουτσέσκου.

Προφανώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ, θεωρεί ότι έχει το ακαταλόγιστο. Αναφέρεται στην ΑΕΚ με τρόπο υποτιμητικό, αποκαλεί "κλέφτες" τους ανθρώπους της, ανακαλύπτει μεθόδους χιτλερικής Γερμανίας για το πρωτάθλημα που έχασε η ομάδα του λόγω των δικών της λαθών, προσβάλει και κατηγορεί, δίχως αποδείξεις για όσα λέει.

Είναι πιθανό ωστόσο, να οδηγηθεί σε δικαστική αίθουσα προκειμένου να παρουσιάσει στοιχεία ώστε να πείσει για όσα επικαλείται και σύμφωνα με τα οποία, το πρωτάθλημα "εκλάπη" από την ΑΕΚ. Οι συνεχείς αναφορές του με τον συγκεκριμένο τρόπο, έχει εξοργίσει πέραν του συνόλου των φίλων της Ένωσης που απλώς παρακολουθεί με αγανάκτηση το συνεχιζόμενο παραλήρημα του Ρουμάνου, έναν σημαντικό πυρήνα επιφανών φίλων της Ένωσης που θέλουν να απαντήσουν με δράσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, φίλοι της ΑΕΚ με παρουσία δεκαετιών στο πλευρό της, ως επί το πλείστων κάτοχοι ακριβών διαρκείας στο ΟΑΚΑ, μεταξύ των οποίων και άνθρωποι των επιστημών (γιατρός, δικηγόρος κ.α.), έχουν προβεί σε μεταξύ τους συζητήσεις προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε ομαδική μήνυση κατά του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Συνομιλώντας με κάποιους εξ αυτών, οι οποίοι στην παρούσα φάση θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, μέχρι να υπάρξει απόφαση για το πως θα δράσουν, αντιλαμβάνεσαι την οργή που νιώθουν για τη συνεχιζόμενη στάση του Λουτσέσκου. Ωστόσο, απόφαση θα παρθεί μόνον εφόσον προκύπτει το νομικό πλαίσιο που θα δίνει ουσία στην υπόθεση. Κάτι που συζητείται με επιφανή δικηγόρο, εκτός ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι το 2015, ο οπαδός της ΑΕΚ Χρήστος Γαρυφάλλου είχε κινηθεί δικαστικά κατά του Βίτορ Περέιρα και του Παϊτίμ Κασάμι για τις χειρονομίες τους κατά τους πανηγυρισμούς τους, μετά το επίμαχο του Χάρα, σε αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας . Δικαιώθηκε καθώς ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και ο άλλοτε μέσος των ερυθρολεύκων τιμωρήθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη με 8 μήνες φυλάκιση και τριετή αναστολή.