Τόσκα: «Χαίρεσαι να φοράς την φανέλα του ΠΑΟΚ»

Την άποψη πως έκανε την σωστή επιλογή με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε σε δηλώσεις του στην Ρουμανία ο Αλίν Τόσκα. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λουτσέσκου, τους συμπαίκτες του και τον κόσμο του Δικεφάλου ο 26χρονος...

Στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στις τάξεις του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Αλίν Τόσκα, σημειώνοντας πως η προσαρμογή του ήταν εύκολη:

«Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ, είναι όλοι πολύ καλοί χαρακτήρες. Στην ομάδα είναι και ο Φερνάντο Βαρέλα, αλλά και ο Ράζβαν Λουτσέσκου, έτσι δεν ήταν δύσκολο για εμένα να προσαρμοστώ. Γενικά, οι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ επαγγελματίες και η Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο όμορφη από όσο περίμενα».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως αρνήθηκε πρόταση της Κλουζ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ: «Υπήρχαν συζητήσεις με την Κλουζ, είναι αλήθεια. Είμαι χαρούμενος όμως που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ήταν η σωστή επιλογή για εμένα. Υπάρχει αρκετή πίεση στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην Στεάουα και στην Μπέτις υπήρχε η ίδια πίεση. Όσον αφορά το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μου είναι δύσκολο να πω ακόμη, καθώς δεν έχω αγωνιστεί αρκετά. Σε έξι μήνες θα μπορώ να το συγκρίνω με την Ιταλία, την Ισπανία και την Ρουμανία».

Όσο για την στήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ; «Οι οπαδοί είναι οι πιο σημαντικοί. Πάρτε τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα. Οι οπαδοί του σε κάνουν να ευχαριστιέσαι να παίζεις για αυτούς, το συναίσθημα να φοράς την φανέλα τους. Σε κάνουν να θες να τα δώσεις όλα».