Με ξένο διαιτητή και το Άρης - ΠΑΟΚ!

Ειλημμένη απόφαση είναι να διευθύνει ξένος διαιτητής και το ντέρμπι πρωταθλήματος ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχει αποφασίσει να πορευθεί με ξένους διαιτητές στα ντέρμπι του πρωταθλήματος, κάτι που ήδη έχουμε δει με τον ορισμό του Γκεστράνιους στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. 

Πρόσφατα ωστόσο είχε -δικαιολογημένα- ζητήσει και ο Άρης από την πλευρά του να μπει ξένος διαιτητής στα ντέρμπι που πρόκειται να δώσει. Και οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι αυτό πράγματι θα συμβεί στο επερχόμενο clasico της Θεσσαλονίκης για την 7η αγωνιστική της Superleague (20/10). 

Γιατί δεν συνέβη αυτό και στο αυριανό ματς Κυπέλλου των δύο ομάδων; Πολύ απλά γιατί το παιχνίδι της Τούμπας θεωρείται ουσιαστικά σχεδόν... αδιάφορο και είναι απλά ένα ντέρμπι γοήτρου. Στην ΚΕΔ εξάλλου γνωρίζουν ότι δεν διακυβεύονται πολλά πράγματα από τη στιγμή που οι δύο ομάδες είναι τα ακλόνητα φαβορί για να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η επιτροπή αποφάσισε να στείλει στην Τούμπα τον Τάσο Σιδηρόπουλο, τον κορυφαίο Έλληνα ρέφερι, κατηγορίας Elite στην UEFA. Συν τοις άλλοις με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει ότι συνεχίζει να εμπιστεύεται τους Έλληνες διαιτητές. 

Επειδή όμως στο πρωτάθλημα διακυβεύονται πολλά παραπάνω πράγματα, μιλάμε εξάλλου για ένα ντέρμπι τοπικού χαρακτήρα, γι' αυτόν τον λόγο θα είναι ξένος ο διαιτητής στο ματς του “Κλ.Βικελίδης” στις 20 Οκτωβρίου. 

Εξυπακούεται βέβαια ότι νωρίτερα (6η αγωνιστική) θα έχει οριστεί ξένος ρέφερι και στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού.