Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο «Μέσι Αγκέγκε»

Ενθαρρυντικά τα δείγματα γραφής του Μοχάμεντ Νιάνζ, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται με τον Παναθηναϊκό.  

Ο Μοχάμεντ Νιάνζ, γνωστός και ως «Μέσι Αγκέγκε» συμπλήρωσε δύο εβδομάδες προπονήσεων με τον Παναθηναϊκό αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Ο «Κενυάτης Μέσι» θα συνεχίσει να προπονείται με τους «πράσινους» και ακολούθως θα ενσωματωθεί με την U19 ομάδα του «τριφυλλιού», αφού λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών ξένων παικτών δεν μπορεί να αποκτηθεί από την πρώτη ομάδα.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με την Σπόρτινγκ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, ενώ νωρίτερα δοκιμάστηκε στη σουηδική Σίριους. Στα «λιοντάρια» της Λισαβόνας δεν κατάφερε να καταγράψει καμία συμμετοχή. Ο δανεισμός του στη Λεϊσόες δεν τον βοήθησε και έτσι πριν από λίγες εβδομάδες έμεινε ελεύθερος.