Τσόρι Ντομίγκεζ: «Είχα κρίσεις πανικού, νόμιζα ότι θα πεθάνω στα αποδυτήρια»!

Τρομερή κατάθεση ψυχής από τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες, που εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τα προηγούμενα χρόνια αναφερόμενος σε κρίσεις πανικού που τον έφτασαν σε σημείο να νομίζει πως θα πεθάνει!

Ο Τσόρι Ντομίνγκες αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα infobae.com τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τα προηγούμενα χρόνια, όταν πάθαινε κρίσεις πανικού και νόμιζε ότι θα πεθάνει. Ο 37χρονος είπε σχετικά για:
 
Τις κρίσεις πανικού που πάθαινε: Ναι, είναι αλήθεια, τις πάθαινε. Δόξα τον Θεό, όμως... Το ξεπέρασα αν και εκείνη η στιγμή στη Ρίβερ ήταν δύσκολη, γιατί υπήρχε κόσμος που ήθελε να μας κάνει ζημιά και να κάνει δύσκολη τη ζωή στα αποδυτήριά μας. Η ομάδα δεν ήξερε τι μου συνέβαινε. Για παράδειγμα έλεγαν ότι έχω κρίση πανικού, ότι είμαι μα@@@@. Το συνέδεαν έτσι. Σε διαβεβαιώνω πως ό,τι σου συμβαίνει, δεν μπορείς να το χειριστείς μέχρι να έρθεις αντιμέτωπος με αυτό. Το έζησα και εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν.
 
Το κατά πόσον ένιωσε ότι θα πεθάνει: Ναι, ναι. Μέσα στα αποδυτήρια, οπουδήποτε. Σου συμβαίνει χωρίς να προειδοποίηση. Ο Λεονάρντο Σεϊρέφ, ψυχολόγος, με βοήθησε πολύ στη Ρίβερ. Με βοήθησε να βγω από εκείνο το αδιέξοδο και να έχω μια κανονική ζωή. Ήταν καταστροφή.
 
Το τι θεωρεί ότι έπαθε: Ίσως η μεγάλη πίεση. Πολλοί λένε ότι ο ποδοσφαιριστής ζει καλά και δεν έχει πίεση. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Δεν είναι απλά ότι μπαίνεις στο γήπεδο για να παίξεις σε ένα ματς. Για παράδειγμα, πήγα στο Καζάν 22 ετών και η κατάσταση στη Ρωσία δεν ήταν όπως τώρα, με το Μουντιάλ. Οι προπονήσεις και οι συγκεντρώσεις μας ήταν σαν σε στρατιωτικό καθεστώς. Έπρεπε να πλένω τα ρούχα μου & να καθαρίζω τα παπούτσια μου, κάτι που δεν έκανα στην Αργεντινή. Στο σπίτι μου δεν είχα ίντερνετ ή δορυφορική τηλεόραση. Επίσης ήταν δύσκολο που δεν γνώριζα την γλώσσα.