"Έρχεται" και ο Αλμπάνης

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από δυο μήνες, μπαίνει και ο Αλμπάνης στην ΑΕΚ.

Ήταν η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ. Αυτή που η Ένωση έσπευσε να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να προλάβει τους υπόλοιπους «μνηστήρες» από την ελληνική αγορά και όχι μόνο.

Όμως με εξαίρεση τα περίπου δέκα λεπτά στο παιχνίδι με την Σέλτικ στο ΟΑΚΑ, αυτή την μεταγραφή δεν είχε την ευκαιρία ο Μαρίνος Ουζουνίδης να την αξιοποιήσει.

Η αλήθεια είναι πως και ο Χρήστος Αλμπάνης είχε ονειρευτεί πολύ διαφορά αυτά τα πρώτα… μέτρα του μεγάλου βήματος που έκανε το καλοκαίρι στην καριέρα του. Ελαφρύς τραυματισμός στην Πολωνία, που όμως του στέρησε το μισό βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Βαρύς τραυματισμός στα μέσα Αυγούστου, ο οποίος τον κράτησε δυο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Τώρα όμως ο Αλμπάνης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του. Μέσα στις επόμενες μέρες ο 24χρονος εξτρέμ θα ανεβάσει ρυθμούς και θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Κάτι για το οποίο πλέον δεν… κρατιέται ο ίδιος ο παίκτης. Αν όλα πάνε καλά, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα, ο Αλμπάνης θα «φορτσάρει» προκειμένου να καλύψει το χαμένος έδαφος αυτών των δυο μηνών απουσίας. Όμως μέχρι το τέλος του μήνα, ο εξτρέμ της ΑΕΚ θα είναι έτοιμος για να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Ουζουνίδη. Και θα αποτελέσει ακόμα μια επιλογή για τα άκρα της επίθεσης.