Μίτροβιτς: «Θέλω να παίζουμε μαζί με τον Πρίγιοβιτς»!

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της χώρας του, χωρίς να έχει παίξει λεπτό στα δύο τελευταία ματς.

Ο Μλάντεν Κρστάιτς κράτησε τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και του ΠΑΟΚ στον πάγκο, τόσο στην εκτός έδρας νίκη επί του Μαυροβουνίου, όσο και στη «λευκή ισοπαλία» με τη Ρουμανία.

Το… καψόνι του Σέρβου ομοσπονδιακού προπονητή δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Τύπο της χώρας, την ίδια ώρα που ο Πρίγιοβιτς δεν έχει πει το παραμικρό γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Λένε άλλοι γι’ αυτόν…

Με δηλώσεις του ο Αλεξάνταρ Μιτρόβιτς, που αυτή την εποχή είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ενδεκάδα της Σερβίας, υποστήριξε ότι θέλει να παίζει μαζί με τον Πρίγιοβιτς. «Θέλω να είμαστε δίδυμο μαζί στον αγώνα με τη Λιθουανία», τόνισε ο φορ της Φούλας, που όπως εξήγησε δεν του αρέσει και τόσο η… μοναξιά στην επίθεση της εθνικής ομάδας. «Θα ήταν πολύ πιο εύκολο για μένα να έχω και ακόμη έναν παίκτη δίπλα του, ειδικά όταν παίζω με πέντε παίκτες στην πλάτη μου», πρόσθεσε.

Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι πως από την πρώτη στιγμή ο Πρίγιοβιτς δείχνει να μην έχει απογοητευτεί από την συμπεριφορά του Κρστάιτς προς το πρόσωπό του. Ενόψει ντέρμπι, μάλιστα, δείχνει να είναι πανέτοιμος.