Συναντήθηκε με το κλιμάκιο της Μπάγερν η ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ρύθμισαν όλες τις λεπτομέρειες με τους εκπροσώπους της Μπάγερν Μονάχου ενόψει της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ. Διέθεσαν και τα 3.200 εισιτήρια που δικαιούνταν οι Γερμανοί.

Στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Τρίτης έλαβε χώρα η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με το κλιμάκιο της Μπάγερν Μονάχου, το οποίο ήρθε στην Αθήνα για να ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες ενόψει του αγώνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι άνθρωποι της Μπάγερν, οι οποίοι έχουν ήδη διαθέσει και τα 3.200 εισιτήρια που δικαιούνταν στους φίλους της ομάδας, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Σταδίου, τσέκαραν τις θύρες που θα καθίσουν οι φίλαθλοι της Μπάγερν, ενώ είδαν επίσης τα αποδυτήρια, τους χώρους των VIP και τις αίθουσες για τους δημοσιογράφους.

Επίσης, στη συνάντηση που έλαβε χώρα, συζητήθηκε και ο τρόπος μετάβασης των οπαδών της Μπάγερν προς το ΟΑΚΑ προκειμένου να μην χρησιμοποιήσουν τον ηλεκτρικό. Στο τραπέζι έπεσε η πιθανότητα να συγκεντρωθούν στο Καλλιμάρμαρο και να μεταβούν από εκεί στο ΟΑΚΑ οργανωμένα, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό.