Με πολλές απουσίες η προπόνηση του Άρη

Ο Πάκο Ερέρα έχει να διαχειριστεί μια προβληματική κατάσταση λόγω των απουσιών των παικτών καθώς στη σχετική λίστα προστέθηκε και ο Γιώργος Δεληζήσης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Αυτό αναφέρει και το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης. «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/10, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ο Φραν Βέλεθ, που σταδιακά ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα –για προληπτικούς λόγους- ακολούθησε και ο Γιώργος Δεληζήσης, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Οι Μίτζεν Μπάσα και Χουλιάν Κουέστα συνέχισαν και σήμερα το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Μέργκιμ Μάβραϊ δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».