Κολοβέτσιος: "Θέλουμε την κόσμια στήριξη του κόσμου μας"

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος με δήλωση του στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας του τριφυλλιού να στηρίξει τους πράσινους στο ματς με τον Πανιώνιο έχοντας κόσμια συμπεριφορά. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο ματς με την Τρίπολη γέμισε το γήπεδο της Αρκαδίας έχοντας πάνω απ' όλα κόσμια συμπεριφορά και στηρίζοντας από την αρχή μέχρι το τέλος το τριφύλλι παρά το αρνητικό αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Οι πράσινοι περιμένουν και το Σάββατο στο ματς με τον Πανιώνιο την ένθερμη στήριξη του κόσμου τους με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου να ζητάει τη συμπαράσταση με κόσμιο τρόπο. Ο έμπειρος αμυντικός μάλιστα χαρακτήρισε τον κόσμο το Α και το Ω της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Ο κόσμος είναι το Α και το Ω της ομάδας μας. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και εκ μέρους των συμπαικτών μου. Θεωρώ ότι στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο έχουμε ανάγκη την στήριξη του. Τον θέλουμε κοντά μας όσο πιο κόσμια γίνεται επίσης θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή λόγω των ποινών που έχουν φάει κάποιες ομάδες. Να είμαστε προσεχτικοί γιατί όπως είπα και πριν ο κόσμος μας είναι το Α και το Ω της ομάδας μας".