Με Πέλκα και Ουάρντα η αποστολή του ΠΑΟΚ

Θετικά νέα προέκυψαν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς προβλήματα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην αποστολή. Επέστρεψε στις επιλογές και ο Αμρ Ουάρντα.

Με προπόνηση στην Τούμπα ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης".

Στο σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ υπήρξαν θετικά νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις στο ισχίο και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Παράλληλα στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού επέστρεψε ο Αμρ Ουάρντα, ενώ τελικά εκτός έμεινε ο Τσούμπα Ακπόμ καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποδοκνημική.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα των ασπρόμαυρων, επικεντρώθηκε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης .