Άρης - ΠΑΟΚ: Μέσα ο Κουέστα, εκτός ο Δεληζήσης

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21/10, 19:00) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και της 7ης αγωνιστικής της Super League κι ο τεχνικός των "κίτρινων", Πάκο Ερέρα, δεν έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Δεζηζήση.

Παρών στο ντέρμπι θα είναι ο Ισπανός γκολκίπερ του Άρη, Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος συμπεριλήφθη στην αποστολή. Ο Κουέστα, μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ, παρά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο. Ο Ερέρα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα τρία παιχνίδια, σκέφτεται να επιστρέψει στο 4-2-3-1, τη διάταξη δηλαδή πάνω στην οποία έχτισε την ομάδα το καλοκαίρι.

Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν σύμφωνα με τις ενδείξεις οι Μάβραϊ και Βέλεθ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα χρησιμοποιηθεί ο Τζανακάκης και στο αριστερό ο Βαλεριάνος, ο οποίος λόγω τραυματισμού είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια.

Σιώπης και Μπάσα θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, ο Ντιγκινί ή ο Μαρτίνες θα αγωνιστούν στη θέση "10", δεξιά στην επίθεση ο Μπρούνο Γκάμα, αριστερά ο Ματέο Γκαρσία και στην κορυφή ο Γιουνές με εναλλακτική τον Ναζλίδη.

Σε περίπτωση που τελικά ο Ερέρα συνεχίσει με το 4-3-3, ο κίπερ και η άμυνα δεν αλλάζουν. Στην τριάδα των χαφ θα βρίσκονται οι Μπάσα, Σιώπης και Ματίγια, ενώ στη γραμμή κρούσης θα παίξουν οι Γκάμα, Γιουνές και Ματέο Γκαρσία.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Κολάσο, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Φραν Βέλεθ, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μάβραϊ, Μαρτίνες, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.