Ξεκινάει η κατασκευή και του τέταρτου πυλώνα της Αγιά Σοφιάς

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή του τέταρτου και τελευταίου πυλώνα της Αγιά Σοφιάς, ενώ τις προηγούμενες μέρες τοποθετήθηκαν τα πρώτα μεταλλικά ένθετα στους δύο από τους τρεις πυλώνες του γηπέδου.

Τα έργα για την ανέγερση της Αγιά Σοφιάς προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς και η πρόοδος που γίνεται είναι πολύ σημαντική.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι σύντομα, και συγκεκριμένα μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, θα... πάρουν μπροστά οι εργασίες και για την κατασκευή του τέταρτου πυλώνα της Αγιά Σοφιάς, κάτι που θα αποτελέσει ακόμα ένα σπουδαίο βήμα στην εξέλιξη των εργασιών του γηπέδου της ΑΕΚ.

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, υπήρξε και μια ακόμα ιδιαίτερη εξέλιξη αναφορικά με την κατασκευή των πυλώνων, καθώς σε αυτούς τοποθετήθηκαν τα πρώτα μεταλλικά ένθετα (μεταλλικές κατασκευές έξι τόνων η κάθε μία).

Στους δύο πυλώνες από την πλευρά του Άλσους τοποθετήθηκαν τα πρώτα ένθετα στα 25 μέτρα και θα ακολουθήσει η σκυροδέτηση για να τοποθετηθούν και τα επόμενα στα 39 μέτρα, που είναι και το τελικό ύψος. Φυσικά, μέσα στις επόμενες μέρες, κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον πυλώνα της άλλης πλευράς που έχει ήδη κατασκευαστεί.