Ντοσεβί: "Να βρεθεί νομοθεσία για να επιτρέπονται τα καπνογόνα"

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού και νυν της Τουλούζ, Ματιέ Ντοσεβί, τάχθηκε υπέρ της χρήσης των καπνογόνων στα γήπεδα και τεκμηρίωσε τη γνώμη του με βάση την εμπειρία του στην Ελλάδα.

Υπέρ της χρήσης των καπνογόνων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα τάχθηκε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ματιέ Ντοσεβί.

Ο 30χρονος Τογκολέζος διεθνής εξτρέμ της Τουλούζ υποστήριξε ότι με βάση τα όσα έζησε στα ελληνικά γήπεδα (2014/15) τα καπνογόνα δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα και ζήτησε να βρεθεί νομοθεσία που να τα επιτρέπει, αντί να τ' απαγορεύει.

"Όταν πας στην Ελλάδα και δεις όλο αυτό που γίνεται, εκπλήσσεσαι. Δεν έχει σχέση με τη Ligue 1, όπου ακόμη και το παραμικρό ελέγχεται.

Στην Ελλάδα, τα καπνογόνα είναι παντού στο γήπεδο.

Είναι τόσο ωραία ατμόσφαιρα και είναι κρίμα που δεν μπορούμε να βρούμε μια νομοθεσία να μπορεί να επιτρέπει, αντί ν' απαγορεύει τη χρήση τους.

Όλοι οι παίκτες που έζησαν αυτήν την ατμόσφαιρα, ξέρουν ότι έχει αξία ανεκτίμητη. Δεν πρέπει να απαγορευτεί η χρήση τους. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να την ελέγχουμε", υποστήριξε ο Ματιέ Ντοσεβί.

Ήλθε στην Ελλάδα το 2014 ορμώμενος από τη Βαλανσιέν και στη συνέχει δόθηκε δανεικός στη Σταντάρ. Η ομάδα της Λιέγης τον απέκτησε το 2016, την επόμενη σεζόν τον παραχώρησε δανεικό στη Μες, ενώ κατά την παρελθούσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο παραχωρήθηκε στην ομάδα της Τουλούζης.