Η πιο άστοχη δήλωση/Θλίψη για την εικόνα του προέδρου του Παναθηναϊκού

Τουλάχιστον... θλιβερή ήταν η εικόνα του Βασίλη Κωνσταντίνου μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, ιδίως με τις δηλώσεις που έκανε για τον Κωνσταντίνο Κότσαρη.

Οι "πράσινοι" έφτασαν μία ανάσα από ένα μεγάλο διπλό στο φαληρικό γήπεδο, δεχόμενοι τελικά την ισοφάριση στο 94'. Ακόμη κι έτσι όμως, το 1-1 δεν μπορεί να μην θεωρείται θετικό αποτέλεσμα γι' αυτόν τον Παναθηναϊκό των... ειδικών συνθηκών, δημιούργημα βεβαίως των επιλογών της διοίκησής του τους προηγούμενους μήνες.

Παρ' όλα αυτά μετά το τέλος του αγώνα, υπήρξε κι ένα μελανό σημείο για τους "πράσινους" κι αυτό δεν ήταν άλλο από τις δηλώσεις του προέδρου τους, Βασίλη Κωνσταντίνου. Η εικόνα του παλαίμαχου άσου, ο οποίος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ήταν τουλάχιστον θλιβερή καθώς πέραν όλων των όσων είπε, ο Κωνσταντίνου εμφανίστηκε σε κατάσταση που παρέπεμπε περισσότερο σε Σάββα Θεοδωρίδη και δεν συνάδει με το μεγαλείο ενός ένδοξου συλλόγου σαν τον Παναθηναϊκό...

Η επιλογή δε της διοίκησης του Τριφυλλιού να στείλει εκείνον ως εκπρόσωπό της στο Καραϊσκάκη, δείχνει για μία ακόμη φορά την ανυπαρξία της και το βασανιστήριο στο οποιο υποβάλει τα εκατομμύρια των φιλάθλων της.

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είχε φύγει με έναν πολύτιμο βαθμό από το άντρο του μεγάλου αντιπάλου του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου έσπευσε να αφήσει αιχμές για την παρουσία του Κότσαρη, ρίχνοντάς του ούτε λίγο, ούτε πολύ, την ευθύνη για την ισοφάριση στο φινάλε. Κι ας είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα μία εκπληκτική απόκρουση ο νεαρός γκολκίπερ κι ας γνωρίζει κι ο ίδιος ο παλαίμαχος άσος άριστα τις ιδιαιτερότητες της θέσης, αφού κι αυτός υπήρξε κορυφαίος γκολκίπερ για πολλά χρόνια. Πόσο μάλλον για έναν πιτσιρικά τερματοφύλακα, ο οποίος μπήκε "κρύος" σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και παρ' όλα αυτά κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Ενώ δεν είχε αγωνιστεί ποτέ στην καριέρα του σε αγώνα Super League!

«Από τη μεριά της διοίκησης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την ψυχική δύναμη που βρήκανε στα 98 λεπτά για να πάρουν αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Επίσης και οι προπονητές τους, οι οποίοι πραγματικά είχαν ένα πλάνο τέτοιο ώστε ο Παναθηναϊκός να μη φύγει ηττημένος από το Καραϊσκάκης.

Αν έπαιζε ο Διούδης νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν 0-1, αλλά μπράβο στον Κότσαρη ο οποίος δείχνει στοιχεία πολύ καλού τερματοφύλακα, αλλά και σ' όλη την ομάδα και το προπονητικό τιμ», ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου μετά το σφύριγμα της λήξης. Απλά θλίψη...