«Ο Παϊρότζ και ο γιος του αποκαλούσαν τον Ζάχαβι 'θείο'»

Τους δεσμούς των super agents Ζαχαβι και Ραμαντάνι με την Μουσκρόν επιβεβαιώνουν τα Football Leaks κάνοντας αναφορά και στη σχέση τους με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Η βελγική εφημερίδα «De Standaard» με αφορμή τις αποκαλύψεις των Football Leaks αναφέρθηκε στον ρόλο του Ταϊλανδού επιχειρηματία στη Μουσκρόν, αλλά και στη συνεργασία του με τον Ισραηλινό μεγαλομάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι.

«Οι δεσμοί των Ζάχαβι και Ραμαντάνι με τη Μουσκρόν δείχνουν αποδυναμωμένοι, αλλά είναι ακόμα εδώ.

Ο Πιεμπονγκσάντ έχει καλές επιχειρηματικές σχέσεις με τον Ζάχαβι. Στα email που ανταλλάσσουν ο Παϊτότζ και ο γιος του Πιτ με τον Ζάχαβι τον αποκαλούν 'θειο'. Πρόκειται για αποκάλυψη του Football Leaks. Ο εν ενεργεία αθλητικός διευθυντής της Μουσκρόν, Γιούργκεν Ρέμπερ συνδέεται με το δεξί χέρι του Ζάχαβι, τον Φάλι Ραμαντάνι με τον οποίο συνεργάστηκαν στο Βερολίνο στα τέλη της δεκαετίας του '90.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θέλει να πουλήσει τις μισές μετοχές της Μουσκρόν. Έχει επενδύσει στον ελληνικό σύλλογο Παναθηναϊκό.

Η Μουσκρόν βολοδέρνει κάθε χρόνο στον βυθό της βαθμολογίας. Απειλείται ξανά με υποβιβασμό», τονίζεται χαρακτηριστικά στη βελγική εφημερίδα.