Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για Καραπαπά και Διούδη

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 o Κώστας Νικολακόπουλος, ο Ολυμπιακός πράγματι ζητούσε επιτακτικά να γίνει πιο γρήγορα η αλλαγή του Κότσαρη, τη στιγμή που ο Διούδης ήταν αναίσθητος στο έδαφος.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού εξέφρασε τα παράπονά της μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα για δύο συμπεριφορές που τους ενόχλησαν από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο. 

Αφενός το γεγονός ότι έστειλαν τον Πέδρο Μαρτίνς να μιλήσει πρώτος στη συνέντευξη Τύπου, κάτι που δεν συνηθίζεται από το "πρωτόκολλο", μιας και είθισται να προηγείται ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά πολύ περισσότερο, η στάση του Κώστα Καραπαπά. 

Συγκεκριμένα τόνισαν ότι ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητούσε επιτακτικά να γίνει γρήγορα η αλλαγή του Διούδη, τη στιγμή που σύσσωμα τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων είχαν πέσει πάνω του για να αποσοβήσουν τα χειρότερα, μετά τον άσχημο τραυματισμό του κι ενώ ο ίδιος ήταν σχεδόν αναίσθητος στο έδαφος. 

Όπως μετέδωσε μάλιστα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6, οι "ερυθρόλευκοι" επιβεβαιώνουν τη στάση του Κώστα Καραπαπά κι ότι ζητούσε πράγματι να μπει γρήγορα στο παιχνίδι ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, ολοκληρώνοντας πιο γρήγορα το ζέσταμά του κι όλα αυτά ενώ άπαντες είχαν "παγώσει" στη θέα του τραυματισμού του Διούδη. 

Όσο για το θέμα του Μαρτίνς, σημείωναν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός συμμετείχε σε ένα μίτινγκ που έγινε με τους ανθρώπους της ομάδας και γι' αυτό πήγε πρώτος στη συνέντευξη Τύπου.