«Λουτσέσκου, ο... Σπαρτιάτης που έκανε ανίκητο τον ΠΑΟΚ»

Η ρουμανική ιστοσελίδα «evz.ro» αναφέρεται στον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον αποθεώνει για την πορεία του ΠΑΟΚ στη Super League και τη συγκρίνει με τα ευρωπαϊκά πεπραγμένα της φετινής σεζόν.

«Ο 45χρονος προπονητής έχει καταστήσει τον ΠΑΟΚ ανίκητο στο ελληνικό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας τη θριαμβευτική παρέλαση για τον τίτλο μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού την Κυριακή». Έτσι ξεκινάει την αναφορά του στον Λουτσέσκου το ρουμανικό μέσο «evz.ro», που παρουσιάζει τη βαθμολογική κατάσταση στη Super League και υπογραμμίζει την πορεία των Θεσσαλονικέων με 9 νίκες και μια ισοπαλία σε 10 παιχνίδια.

Στον τίτλο μάλιστα τον χαρακτηρίζει «Σπαρτιάτη», ενώ στη συνέχεια παραθέτει ορισμένες δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τους Αγρινιώτες, κάνοντας παράλληλα λόγο για τους «αγνώριστους» Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι Σπαρτιάτης στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ προ της κατάκτησης του τίτλου», είναι η ιδιαίτερη αναφορά των Ρουμάνων στον συμπατριώτη τους, που στο τέλος βέβαια δεν παραλείπουν να συγκρίνουν όσα κάνει φέτος ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην Ελλάδα σε σύγκριση με την Ευρώπη, όπου με τη συμπλήρωση 4 αγωνιστικών στο Europa League μετρά μόλις 3 βαθμούς και «υποφέρει» στον όμιλο με Τσέλσι, Μπάτε και Βίντι.