Το παλεύει για Περιστέρι ο Γκερέρο

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις. Δύσκολο είναι να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (25/11), αλλά δεν πρόκειται να σηκώσει και τα... χέρια.

Τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς είδε για ακόμη μία φορά τον Αχμέντ Χασάν στα «πιτς» εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο και εκφράζονται αμφιβολίες για το αν θα προλάβει το ματς με την Μπέτις στην Ισπανία στις 29 Νοεμβρίου, υπάρχει ένας άλλος φορ που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο και κάνει τεράστια προσπάθεια για να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατόν.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός που είχε υποστεί έναν τραυματισμό στο μηνίσκο στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, δείχνει να ανταποκρίνεται στο πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ο ίδιος σαν να έχει βάλει προσωπικό στοίχημα να προλάβει το παιχνίδι της 25 Νοεμβρίου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ένα ματς που είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο για τη μετέπειτα πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι εύκολο, σίγουρα έχει ακόμα πολλά εμπόδια να ξεπεράσει ο Γκερέρο για να βρεθεί στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, ωστόσο, δεν πρόκειται να παρατήσει την προσπάθειά του. Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα επιχειρήσει να ανεβάσει ρυθμούς. Σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, ωστόσο, όσες πιθανότητες έχει θα τις εξαντλήσει.

Να θυμίσουμε ότι ο Χασάν δεν θα είναι διαθέσιμος σε δέκα μέρες και αν δεν είναι έτοιμος ούτε ο Γκερέρο να διεκδικήσει φανέλα βασικού, τότε ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αναγκασμένος να πάει πάλι είτε με τον Λάζαρο στην κορυφή της επίθεσης, είτε να εμπιστευτεί από την αρχή τον Μάνο, κάτι που το έκανε όμως με τον 24χρονο φορ μόνο σε ένα όχι και τόσο υψηλού κινδύνου παιχνίδι (σ.σ. στο Κύπελλο με την Παναχαϊκή).

Με τον Απόλλωνα και στο 5-1 με τη Ντουντελάνζ έπαιξε ο Λάζαρος, ενώ με τον Άρη αγωνίστηκε ο Χασάν παρότι δεν ήταν απολύτως έτοιμος.