ΠΑΟΚ: "Έλαμψε στην Μπαρτσελόνα ο Κωνσταντέλιας"

Η καταλανική SPORT ασχολείται με τον Ιωάννη Κωνσταντέλια, που δοκιμάστηκε πρόσφατα από την Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Από το Sport24.gr είχατε διαβάσει από την περασμένη εβδομάδα για τη δοκιμή του μέσου του ΠΑΟΚ στην ομάδα της Καταλονίας και το γεγονός πως η "Μπάρτσα" θα προχωρήσει στην απόκτηση του.

"Στην Μπαρτσελόνα εργάζονται για την επόμενη σεζόν σε όλα τα τμήματα τους. Ένα από αυτά που  θα χρειαστεί μεγάλη ενίσχυση είναι της Juvenil B καθώς πολλά θα ανέβουν στα μεγαλύτερα τμήματα. Για αυτό και τις προηγούμενες εβδομάδα δοκιμάστηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές.

Κάποιοι από αυτούς δεν είχαν ούτε κόπο ούτε δόξα, όπως συνέβη με ένα νεαρό Βραζιλιάνο που δοκιμάστηκε στη Λα Μάσια τις τελευταίες ημέρες . Πριν ένα μήνα ο Ιωάννης Κωνσταντέλιας προπονήθηκε με την ομάδα νέων και έλαμψε με την τεχνική του. Ο Κωνσταντέλιας αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση αν θα αποκτηθεί ή όχι" γράφει η SPORT.

Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2013 όταν και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη από το Βόλο.

Αγωνίζεται με την Κ-17 του Δικέφαλου και οι πληροφορίες λένε, παρά τα όσα αναφέρει η SPORT ότι ήδη η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του.