Με Κουλούρη στην Αυστρία η Εθνική Ελπίδων

Ενισχυμένη με τον Ευθύμη Κουλούρη θα παρουσιαστεί στην Αυστρία η Εθνική Ελπίδων στην προσπάθειά της να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Euro στην Ιταλία.

Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν οι Αγγελος Αναστασιάδης με τον Αντώνη Νικοπολίδη, αποφάσισαν από κοινού ο Ευθύμης Κουλούρης να μην αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Nations League με την Εσθονία, παρά το γεγονός πως το πλάνο ήταν να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της Εθνικής μας στο αποψινό παιχνίδι. 

Ο λόγος είναι πως αύριο το πρωί ο πρώτος σκόρερ της Super League θα ταξιδέψει για την Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων και να αγωνιστεί στη ρεβάνς της Τούμπας με τους Αυστριακούς την Τρίτη. Ως εκ τούτου αν αγωνίζονταν σήμερα δεν θα είχε δικαίωμα να παίξει στην Αυστρία.

Αλλωστε ο Κουλούρης, ήταν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ο αρχηγός των Ελπίδων και με την προσθήκη του ο Νικοπολίδης θα έχει ένα ισχυρό «όπλο» στην επίθεση, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Euro που θα γίνει στην Ιταλία.