Τα δεδομένα για Μασούρα και οι κρούσεις Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Ο Γιώργος Μασούρας είναι το επόμενο καυτό όνομα που απασχολεί τις μεγάλες ομάδες και το gazzetta.gr καταγράφει τα μέχρι στιγμής δεδομένα της μεταγραφής του. Οι απαιτήσεις του Πανιωνίου και οι κρούσεις από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Χρόνο με το χρόνο ο Γιώργος Μασούρας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του κι εκτός από ηγέτης του Πανιωνίου, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε να βρίσκεται και στην Εθνική Ελλάδος. Όπως είναι λογικό το όνομα του βρίσκεται στις λίστες όλων των μεγάλων ομάδων και με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2019, ήδη φαίνεται πως θα έχουμε νέο μεταγραφικό σίριαλ. Το gazzetta.gr σας μεταφέρει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Όπως είπαμε το όνομα του Μασούρα βρίσκεται στις λίστες των μεγάλων ομάδων μες τον Ολυμπιακό δεδομένα να τον έχει τσεκάρει, ενώ θαυμαστής του από την εποχή που βρισκόταν στον Παναθηναϊκό είναι και ο νυν τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Νίκος Λυμπερόπουλος. Τόσο ο «Λύμπε» όσο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρούν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει και να δώσει λύσεις, αφού μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα, εκεί όπου η Ένωση ψάχνει για ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός παρακολουθεί πάντα με ενδιαφέρον όλους τους καλούς παίκτες του πρωταθλήματος ενώ και οι μεταγραφές του από τον Πανιώνιο συνήθως είναι πετυχημένες, και στο πλαίσιο αυτό στο λιμάνι έχει σχηματιστεί μια πολύ καλή γνώμη για τον ποδοσφαιριστή.  

Το συμβόλαιο του 24χρονου άσου με τον Πανιώνιο λήγει το 2019 και στόχος των «κυανέρυθρων» είναι σε συνεννόηση πάντα και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να μην βάλει εμπόδια στον δρόμο του εφόσον έρθει μια ικανοποιητική πρόταση τον Ιανουάριο, μια πρόταση που θα καλύπτει και τα θέλω του Πανιωνίου αλλά και θα δώσει την ευκαιρία στον διεθνή άσο να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr οι απαιτήσεις του Πανιωνίου ξεπερνάνε το μισό εκατ. ευρώ (φτάνουν κοντά στις 700.000) και ήδη οι Νεοσμυρνιώτες έχουν δεχτεί κρούσεις τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από την ΑΕΚ. Στην πρώτη κουβέντα που έγινε τα πιθανά ποσά που είναι διατεθειμένες να δώσουν οι δύο ομάδες είναι αρκετά κάτω από τα «θέλω» των Νεοσμυρνωτών αφού δεν ξεπερνάνε τις 300.00 - 350.000 ευρώ, ενώ από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα ότι διαθέτει αρκετούς παίκτες που μπορούν να συμπεριληφθούν σε όποιο πιθανό deal. 

Το ιδανικό για τον Πανιώνιο θα ήταν ο παίκτης να μετακομίσει στο εξωτερικό σε μια κίνηση που θα είχε διπλό όφελος για την ομάδα του Ανιγκό, αφού και ο Μασούρας δεν θα ήταν άμεσος αντίπαλος του Πανιωνίου αλλά και οι Νεοσμυρνιώτες θα έδειχναν ότι μπορούν να πουλήσουν ποδοσφαιριστή σε ένα ξένο πρωτάθλημα, ειδικά αυτή την εποχή που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για μια ομάδα που δεν έχει τα «κονέ» για να ανοίξει άλλες αγορές.

Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται τις επόμενες ημέρες το θέμα με το μέλλον του Γιώργου Μασούρα θα μας απασχολήσει έντονα με τον ίδιο πάντως να τονίζει στο gazzetta.gr ότι στόχος είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση που θα αφήσει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες.