Πρόβλημα και με Κρέσπο

Ο Κρέσπο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο και αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ για να προφυλαχθεί.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ακόμη έναν λόγο για να ανησυχεί μετά και προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη. Και αυτό γιατί ο Άνχελ Κρέσπο αποχώρησε στο τελευταίο κομμάτι της γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ραπτικό μυ στο ισχίο.

Η κατάσταση του Ισπανού θα εκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση στην οποία θα κάνει τεστ ετοιμότητας και ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του. Λογικά ο Πορτογάλος θα κάνει προσπάθεια για να προλάβει τον αγώνα της επόμενης Πέμπτης με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψαν άλλοι τέσσερις διεθνείς: Ουάρντα, Πέλκας, Πασχαλάκης και Καρέλης.

«Με τέσσερις επιστροφές κι αυξημένους ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (20.11) για τον ΠΑΟΚ Πέλκας, Καρέλης, Πασχαλάκης και Ουάρντα γύρισαν από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις και είναι πλέον στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου που ετοιμάζει την ομάδα για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, η οποία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αν δεχτούμε πως ο Ατρόμητος μας είχε… προειδοποιήσει από την περασμένη σεζόν για τη δυναμική του.

Το πρόγραμμα αφορούσε την τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από σειρά ασκήσεων. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αισθάνθηκε μια μικρή ενόχληση στον ραπτικό μυ (στην περιοχή του ισχίου) κι αποχώρησε από το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης για να προφυλαχθεί. Η κατάστασή του θ’ αξιολογηθεί την Τετάρτη (21.11).Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε ατομικό πρόγραμμα με αυξημένη ένταση και την Τετάρτη (21.11) αναμένεται να υποβληθεί σε κάποια τεστ ετοιμότητας στο γήπεδο προκειμένου να διαπιστωθεί η εξέλιξη της αποθεραπείας του.

Την Τετάρτη (21.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας» αναφέρει το ενημερωτικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.