Οι τέσσερις "σειρήνες" για τον Κούτρη

Γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ρεν, Ολιβιέ Λετάνγκ, δεν ήρθε για βόλτα στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες, αλλά για χάρη του Λεανάρντο Κούτρη. Πού είναι όμως η αλήθεια και πού το ψέμα;

Έχει την τιμητική του ο Λεονάρντο Κούτρης τον τελευταίο καιρό. Κάτι οι Ίντερ και Πάρμα που εμφανίστηκαν ως δύο ομάδες που τον παρακολουθούν στενά, κάτι το ταξίδι του Μάριο Ουσίγιος (πλέον αθλητικός διευθυντής στην Γουέστ Χαμ) στην Αθήνα, κάτι και τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για την Άουγκσμπουργκ, έχουν φέρει τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού για τα καλά στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με το "Mercato365", ο πρόεδρος της Ρεν Ολιβιέ Λετάνγκ βρέθηκε στην Ελλάδα όχι για να κάνει βόλτα στην Ακρόπολη, αλλά για να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Κούτρη!

Πού είναι όμως η αλήθεια και πού το ψέμα;

Αυτή τη στιγμή αν θα μπορούσαμε να πούμε για μία ομάδα ότι "καίγεται" για αριστερό μπακ ενόψει καλοκαιριού, αυτή δεν είναι άλλη από την Άουγκσμπουργκ. Η βαυαρική ομάδα έχει βγει όντως στην αγορά για να προετοιμάσει το έδαφος ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο δεύτερος σύλλογος που μοιάζει να κοιτάζει αριστερά – δεξιά για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, είτε τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι, είναι η Πάρμα.

Όσο για την Ρεν; Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά είναι ότι το "φλερτ" της γαλλικής ομάδας με τον Κούτρη δεν είναι και τόσο... φρέσκο. Ακουγόταν και πέρσι τέτοια εποχή ότι είχε μπει στα "ραντάρ" της γαλλικής ομάδας.

Μέχρι εκεί όμως... Αναφορικά με το ταξίδι του προέδρου της Ρεν στην Αθήνα, όντως δεν μοιάζει να είναι και τόσο... αθώο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα γίνει κάτι άμεσα με τον Κούτρη. Υπάρχει πάντως ένα ενδιαφέρον από πλευράς Γάλλων. 

Ο 23χρονος μπακ βρίσκεται στη "βάση δεδομένων" της Ρεν, όπως βρίσκεται και στα "database" των Άουγκσμπουργκ, Πάρμα και Γουέστ Χαμ. Απλώς η Ρεν δεν δείχνει να "καίγεται" τόσο πολύ για αριστερό μπακ ακόμη και ενόψει καλοκαιριού.