Οι πρώτες οδηγίες του ΠΑΟΚ για τους εκδρομείς στο Λονδίνο

Ανακοίνωση εξέδωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφορικά με το ταξίδι των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο για την αναμέτρηση με την Τσέλσι.

Μέσω της σχετικής ανακοίνωσης, ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, ζητώντας από εκείνους που δεν έχουν προμηθευτεί το... μαγικό χαρτάκι να μην βρεθούν στο Stamford Brigde δεδομένου πως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά.

Παράλληλα, οι επιτελείς του Δικεφάλου έδωσαν οδηγίες για την πρόσβαση στο γήπεδο, σημειώνοντας πως θα ακολουθήσει κι άλλη ανακοίνωση ανήμερα του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»:

Η μέρα του αγώνα με την Τσέλσι πλησιάζει και η βρετανική ομάδα κοινοποίησε στον ΠΑΟΚ λεπτομέρειες γύρω από τα μέτρα ασφαλείας και οδηγίες προς τους φίλους του Δικεφάλου που θα βρεθούν στο Λονδίνο για την αναμέτρηση στο Stamford Bridge.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν ήδη εξαντληθεί εδώ και μέρες, έτσι οι φίλαθλοι που δεν έχουν εισιτήριο παρακαλούνται να μην πλησιάσουν το γήπεδο, καθώς δεν θα μπορέσουν να μπουν στο Stamford Bridge.

Οι πόρτες του σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν τη σέντρα και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρίσκονται εκεί όσο το δυνατόν νωρίτερα προκειμένου να πραγματοποιηθεί και έγκαιρα η είσοδός τους στην εξέδρα.

Το γήπεδο είναι προσβάσιμο με τη γραμμή μετρό District Line, ενώ οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει αποβιβαστούν στο σταθμό Fulham Broadway.

Οποιαδήποτε χρήση βεγγαλικών και καπνογόνων θεωρείται εγκληματική πράξη και τιμωρείται με σύλληψη από την τοπική αστυνομία.Την παραμονή του αγώνα θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες.